Kuvaus
• Hypoallergeeninen ruoka perustuu yhteen proteiinin lähteeseen (kani) ja yhteen hiilihydraattien lähteeseen (riisi).
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
• Hypoallergeeniseen ruokavalioon vaihtaminen auttaa vähitellen vähentämään kutinaa, mikä vähentää raapimisen, hankaamisen ja puremisen aiheuttamia sekundaarisia iho-ongelmia.
Käyttöaiheet
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
• Pennut
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys kaniproteiinille
Käyttöohje
Suositellaan käyttämään alkuun 3–8 viikkoa ruoka-aineallergioihin tai ruoka-aineyliherkkyyksiin. Kun yliherkkyysoireet katoavat, voidaan tarjota koko eliniän.
Ainesosat: riisi, kani, kananrasva, juurikasmassa, kananmaksa (hydrolysoitu), monokalsiumfosfaatti, pellavansiemen, kalsiumkarbonaatti, vitamiinit ja hivenaineet, lesitiini, koliinikloridi
Per kg
Raakavalkuainen 22,0 %
Raakarasva 18,0 %
Tuhka 6,5 %
Raakakuitu 2,0 %
Kosteus 8,0 %
Hiilihydraatit 43,5 %
A-vitamiini 20 000 ky/kg
D3-vitamiini 1 300 ky/kg
C-vitamiini 100 mg/kg
E-vitamiini 200 mg/kg
Kalsium 1,10 %
Fosfori 0,90 %
Natrium 0,30 %
Kalium 0,58 %
Sinkki 147 mg/kg
Jodi 2,7 mg/kg
Linolihappo 3,30 %
Alfalinoleenihappo 0,50 %
Energia 16 MJ/kg, 3 825 kcal/kg
Ruokintaohje (g/pv):
5 kg min. 90 g, max. 110 g
10 kg min. 150 g, max. 180 g
20 kg min. 240 g, max. 290 g
30 kg min. 330 g, max. 410 g
40 kg min. 415 g, max. 505 g
50 kg min. 490 g, max. 595 g
60 kg min. 560 g, max. 685 g
Ruokintaohje pennuille:
25–75 % aikuisen painosta: 1,6 x ruokintaohje
75–100 % aikuisen painosta: 1,3 x ruokintaohje
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.