Kuvaus
• Hypoallergeeninen makupala perustuen yhteen proteiinilähteeseen (strutsi), ilman lisättyjä lisäaineita.
• Puhdas strutsi harvoin aiheuttaa allergisen reaktion.
• Makupalan koostumus auttaa vähentämään hammasplakin muodostumista.
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
Käyttöaiheet
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
• Hammasplakki
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys strutsiproteiinille
• Pennut
• Uraatti- tai kystiinikivistä johtuva virtsakivitauti
• (Krooninen) munuaisten vajaatoiminta
• Hepatiitti
• Hepaattinen enkefalopatia
Käyttöohje
Aluksi suositellaan makupalaa käyttämään 3-8 viikkoa. Jos yliherkkyyksien oireet häviävät, tuotetta voi tarjota koko eliniän. On suositeltavaa, että annettaessa makupaloja, vähentää niiden määrä kokonaisesta päiväannoksesta.
Ainesosat: strutsi (maha)
Raakavalkuainen 79,4 %
Raakarasva 7,0 %
Tuhka 3,7 %
Raakakuitu 0,9 %
Kosteus 9,0 %
Hiilihydraatit 0,0 %
Kalsium 0,03 %
Fosfori 0,44 %
Natrium 0,30 %
Energia 14,1 MJ/kg, 3 376 kcal/kg
Ruokintaohje (makupalaa/päivä):
5 kg max. 3
10 kg max. 6
20 kg max. 10
30 kg max. 13
40 kg max. 16
50 kg max. 19
60 kg max. 22
1 makupala (4 x 4 cm) on noin 3,2 g.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.