Kuvaus
Hyödyt
Oligopeptidit – Peptidien alhainen molekyylipaino vähentää ruoka-aineintoleranssin riskiä.
Allergeenien rajoittaminen – Reseptin ja tuotantoprosessin valinnan tarkoituksena on minimoida riskit ruoka-aineallergioille.
Ihon suojamuuri – Kehitetty tukemaan ihon luonnollista suojamuuria ja ihon hyvinvointia.
Antioksidanttiyhdistelmä – Synergistinen antioksidanttiyhdistelmä auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja.
KOOSTUMUS: maissitärkkelys, molekyylipainoltaan alhainen hydrolysoitu höyhenjauho (L-aminohappojen ja oligopeptidien lähde), kookosöljy, soijaöljy, kivennäisaineet, kasvikuidut, sikurimassa, frukto-oligosakkaridit, kalaöljy, sitruunahapoilla esteröityjen palmitiini- ja steariinihappojen mono- ja diglyseridit, eläinrasva, samettikukkajauhe. Valkuaisen lähde: molekyylipainoltaan alhainen hydrolysoitu höyhenjauho (19,78%). Hiilihydraattien lähde: maissitärkkelys (46,3%).
LISÄAINEET (kg:ssa): Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini: 38500 KY, D3-vitamiini: 800 KY, Rauta (3b103): 41 mg, Jodi (3b201, 3b202): 3,5 mg, Kupari (3b405, 3b406): 15 mg, Mangaani (3b502, 3b504): 55 mg, Sinkki (3b603, 3b605, 3b606): 149 mg, Seleeni (3b801, 3b811, 3b812): 0,34 mg – Teknologiset lisäaineet: Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti: 9,8 g – Säilöntäaineet – Hapettumisenestoaineet.
RAVINTOAINEET: Raakavalkuainen: 18,0% – Raakarasva: 16,5% – Tuhka: 6,2% – Raakakuitu: 2,0% – Välttämätön rasvahappo (linolihappo): 2,6%.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.