Kuvaus
• Hypoallergeeninen ruoka perustuu yhteen proteiinin lähteeseen (kalkkuna) ja yhteen hiilihydraattien lähteeseen (riisi).
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
• Hypoallergeeniseen ruokavalioon vaihtaminen auttaa vähitellen vähentämään kutinaa, mikä vähentää raapimisen, hankaamisen ja puremisen aiheuttamia sekundaarisia iho-ongelmia.
Käyttöaiheet
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
• Pennut
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys kalkkunanproteiinille
Käyttöohje
Suositellaan käyttämään alkuun 3–8 viikkoa ruoka-aineallergioihin tai ruoka-aineyliherkkyyksiin. Kun yliherkkyysoireet katoavat, voidaan tarjota koko eliniän.
Ainesosat: kalkkuna, riisi, mineraalit, auringonkukkaöljy, oliiviöljy
Raakavalkuainen 5,8 %
Raakarasva 4,7 %
Tuhka 1,9 %
Raakakuitu 1,0 %
Kosteus 83,0 %
Hiilihydraatit 3,6 %
D3-vitamiini 127 ky/kg
E-vitamiini 60 mg/kg
Kalsium 0,39 %
Fosfori 0,27 %
Natrium 0,20 %
Kalium 0,14 %
Sinkki 15 mg/kg
Kupari 1,0 mg/kg
Jodi 0,5 mg/kg
Mangaani 3,0 mg/kg
Tauriini 1 500 mg/kg
Energia 3,1 MJ/kg, 729 kcal/kg
Ruokintaohje (g/pv):
2 kg min. 160 g, max. 190 g
3 kg min. 215 g, max. 255 g
4 kg min. 250 g, max. 305 g
5 kg min. 305 g, max. 360 g
6 kg min. 330 g, max. 400 g
Ruokintaohje pennuille:
25–75 % aikuisen painosta: 1,5 x ruokintaohje
75–100 % aikuisen painosta: 1,25 x ruokintaohje
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.