Kuvaus
• Hypoallergeeninen ruoka perustuu yhteen proteiinin lähteeseen (lammas) ja yhteen hiilihydraattien lähteeseen (riisi).
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
• Hypoallergeeniseen ruokavalioon vaihtaminen auttaa vähitellen vähentämään kutinaa, mikä vähentää raapimisen, hankaamisen ja puremisen aiheuttamia sekundaarisia iho-ongelmia.
Käyttöaiheet
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
• Pennut
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys lammasproteiinille
Käyttöohje
Suositellaan käyttämään alkuun 3–8 viikkoa ruoka-aineallergioihin tai ruoka-aineyliherkkyyksiin. Kun yliherkkyysoireet katoavat, voidaan tarjota koko eliniän.
Ainesosat: lammas, riisi, auringonkukkaöljy, mineraalit, oliiviöljy
Raakavalkuainen 5,5 %
Raakarasva 4,2 %
Tuhka 1,8 %
Raakakuitu 1,0 %
Kosteus 84,0 %
Hiilihydraatit 3,5 %
A-vitamiini 1 200 ky/kg
D3-vitamiini 127 ky/kg
E-vitamiini 60 mg/kg
Kalsium 0,38 %
Fosfori 0,25 %
Natrium 0,21 %
Kalium 0,12 %
Sinkki 15 mg/kg
Tauriini 1 500 mg/kg
Energia 2,8 MJ/kg, 672 kcal/kg
Ruokintaohje (g/pv):
2 kg min. 175 g, max. 205 g
3 kg min. 235 g, max. 280 g
4 kg min. 270 g, max. 330 g
5 kg min. 330 g, max. 390 g
6 kg min. 360 g, max. 435 g
Ruokintaohje pennuille:
25–75 % aikuisen painosta: 1,5 x ruokintaohje
75–100 % aikuisen painosta: 1,25 x ruokintaohje
leenas (varmistettu kirjoittaja) –
Kissalle maistuu todella hyvin ja ”kuopsutukset” loppuneet 🙂