Kuvaus
• Hypoallergeeninen ruoka perustuu yhteen proteiinin lähteeseen (peura) ja yhteen hiilihydraattien lähteeseen (peruna).
• Ehkäisee immunologisia reaktioita (ruoka-aineallergia) tai ei-immunologisia reaktioita (ruoka-aineyliherkkyys), jotka aiheuttavat iho-ongelmia ja/tai ruoansulatusongelmia (ripuli, oksentelu).
• Hypoallergeeniseen ruokavalioon vaihtaminen auttaa vähitellen vähentämään kutinaa, mikä vähentää raapimisen, hankaamisen ja puremisen aiheuttamia sekundaarisia iho-ongelmia.
Käyttöaiheet
• Ruoka-aineallergia
• Ruoka-aineyliherkkyys
Vasta-aiheet
• Yliherkkyys peuranproteiinille
Käyttöohje
Suositellaan käyttämään alkuun 3–8 viikkoa ruoka-aineallergioihin tai ruoka-aineyliherkkyyksiin. Kun yliherkkyysoireet katoavat, voidaan tarjota koko eliniän.
Ainesosat: peruna, peura, kananrasva, perunaproteiini, kananmaksa (hydrolysoitu), juurikasmassa, pellavansimen, auringonkukkaöljy, hiiva, vitamiinit ja mineraalit
Per kg
Raakavalkuainen 19,5 %
Raakarasva 16,0 %
Tuhka 7,5 %
Raakakuitu 2,5 %
Kosteus 8,0 %
Hiilihydraatit 46,5 %
A-vitamiini 15 000 ky/kg
D3-vitamiini 1 000 ky/kg
C-vitamiini 100 mg/kg
E-vitamiini 150 mg/kg
Kalsium 1,40 %
Fosfori 1,10 %
Natrium 0,35 %
Kalium 0,90 %
Sinkki 110 mg/kg
Kupari 10 mg/kg
Linolihappo 4,1 %
Alfalinoleenihappo 1,0 %
Energia 15,4 MJ/kg, 3 673 kcal/kg
Ruokintaohje (g/pv):
5 kg min. 90 g, max. 115 g
10 kg min. 155 g, max. 190 g
20 kg min. 250 g, max. 300 g
30 kg min. 345 g, max. 425 g
40 kg min. 435 g, max. 525 g
50 kg min. 510 g, max. 620 g
60 kg min. 580 g, max. 715 g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.